Tuinkamer Dalfsen

Tuinkamer in Dalfsen
Wilt u uw huis uitbreiden met een comfortabele tuinkamer? Voor een compleet tuinkamerassortiment in Dalfsen bent u bij Willem Wierda aan het juiste adres. Willem Wierda aan de Telfordstraat 49 in Zwolle is uw specialist in veranda’s en tuinkamers. Bij Willem Wierda vindt u alles voor het buitenleven. In de ruime showroom staat gekwalificeerd personeel voor u klaar om u te adviseren en te informeren. Een eigen ervaren montageploeg verzorgt de levering bij u thuis en bouwt uw tuinkamer vakkundig op. 

Bekijk hier onze tuinkamers Neem contact met ons op

Breed assortiment tuinkamers in Dalfsen
Bij Willem Wierda nabij Dalfsen vindt u een breed aanbod tuinkamers van Verasol®. Een tuinkamer is gebaseerd op een hoogwaardige veranda waarbij u keuze heeft uit drie modellen. Deze veranda kunt u eenvoudig uitbreiden naar een tuinkamer met aluminium kozijnen of glasschuifwanden. Met een tuinkamer geniet u het hele jaar van aangename beschutting. Een tuinkamer maakt uw tuin helemaal af en biedt u een garantie voor heel veel buitenleven plezier.

Onderhoudsvrije tuinkamer
Wilt u in Dalfsen een tuinkamer kopen? Willem Wierda biedt u keuze uit de Greenline, Profiline en Highline veranda die u eenvoudig uitbreidt naar een comfortabele tuinkamer. Deze hoogwaardige aluminium tuinkamers zijn nagenoeg onderhoudsvrij en leverbaar in diverse kleuren. Voor het dak kunt u kiezen uit polycarbonaat en glas, alles afhankelijk van uw wensen. 

Beste Deal Garantie op uw tuinkamer
Op uw tuinkamer krijgt u Beste Deal Garantie. Dat betekent onder andere 10 jaar garantie, het inmeten van uw project is vanzelfsprekend en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over een tuinkamer in Dalfsen van Willem Wierda, over de verschillende modellen en bijbehorende mogelijkheden of over Beste Deal Garantie?

Neem dan direct contact met ons op, of vul het contact- of offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail!

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Dalfsen uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol® en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Bent u op zoek naar kwaliteit in uw tuin? Willem Wierda staat voor:

  • Gratis Inmeting & Maatwerk.
  • Gekwalificeerd personeel.
  • Marktconforme prijzen.
  • Betrouwbare leveringen.
  • 5/10 Jaar Garantie.