Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Vrijstaande terrasoverkapping

Maluwi Lounge

Geef uw dromen vorm met de Maluwi Lounge.
Droomt u van een luxe loungeruimte waar u kunt ontbijten in de ochtendzon? Of borrelen met familie en vrienden in de namiddag?  De Maluwi Lounge is een overkapping die volledig aansluit bij uw tuin en woning. Met deze Maluwi geeft u uw wensen volledig vorm.

Loungeveranda

De Maluwi is een loungeveranda met een doordacht strak en hedendaags design. De combinatie van hout en aluminium vormt een naadloos geheel. De Maluwi loungeveranda past bij zowel klassieke, moderne als hedendaagse woningen. Deze loungeveranda kan zowel aan de woning of vrijstaand geplaatst worden. Het model is modulair en past zich volledig aan uw eigen wensen aan. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Geniet elke dag van de Maluwi Lounge

Een Maluwi Lounge is niet zomaar een toevoeging aan uw huis; het is een investering in stijl en functionaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben.

 

Voordelen Maluwi Lounge

  • Een luxe (vrijstaande) loungeruimte
  • Naadloze integratie met uw woning en tuin
  • Strak en hedendaags design van hout en aluminium
  • Verrijkt de waarde en uitstraling van uw huis en tuin
  • Maatwerkoverkappingen die perfect aansluiten op uw wensen
  • Flexibel in gebruik

Offerte opvragen Afspraak maken

Maluwi overkapping
Maluwi overkapping wit

 

Maatwerk Lounge Overkapping

De Maluwi Lounge overkappingen maken wij volledig op maat, zodat deze perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Wist u dat u de Maluwi Lounge ook toe kan passen als een solide carport voor uw auto met extra bergruimte voor andere spullen?

Kom naar onze showroom

Wat uw wensen ook zijn, met de Maluwi Lounge streven we ernaar om ze werkelijkheid te laten worden. Bij Willem Wierda kunt u vanzelfsprekend rekenen op vakmanschap en aandacht voor detail. Wilt u meer weten? Voor de bezichtiging van deze prachtige loungeruimte nodigen wij u uit in onze showroom in Emmeloord.

Wij zijn trots op onze projecten en tevreden klanten. Daarom delen wij graag enkele projecten en reviews op onze website.