Het verkoopteam van Willem Wierda Emmeloord en Zwolle: Mark, Rico, Willem en Hanneke.

Het verkoopteam van Willem Wierda Emmeloord en Zwolle: Mark, Rico, Willem en Hanneke.

Over ons

Willem Wierda biedt sinds 2001 een actueel en uitgebreid aanbod veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports. Begonnen in Balk als veelzijdig tuin- en buitenleven bedrijf, is het bedrijf nu uitgegroeid tot dé specialist in veranda’s en tuinkamers in de regio Noordoostpolder met een centrale vestiging in Emmeloord. In september 2018 heeft Willem Wierda ook een tweede vestiging geopend in Zwolle om vanuit daar ook de regio beter te bedienen. 

Onze showrooms
Als complete veranda- en tuinkamerspecialist heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In onze showrooms staan veel verschillende modellen opgesteld. Hierdoor kunt u zich oriënteren op de nieuwste trends en mogelijkheden om zo uw perfecte veranda samen te stellen.  

Willem Wierda Selected Dealer
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Verasol® staat als bijna 20 jaar voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Door de duurzame materialen heeft u gegarandeerd een jarenlange levensduur.  

Van Droom naar..
Maak uw droom waar met een prachtige tuinkamer of veranda. Bij Willem Wierda werken wij met een vast en enthousiast team van verkopers en monteurs. Een vakkundige, persoonlijke en oprechte benadering staat centraal. Uw wensen staan centraal bij het samenstellen en realiseren van uw droom.