Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Glaswanden

Aluminium Kozijnen

Wit u uw veranda of tuinkamer zijwand volledig afsluiten met behoud van een transparante doorkijk? Kies dan voor de aluminium kozijnen van Verasol. De kozijnen hebben een hogere isolatie waarde dan glazen schuifwanden, waardoor u dus nog beter afgeschermd bent tegen weersinvloeden van buitenaf.

 

Let op: een tuinkamer is geen geïsoleerde serre. De aluminium kozijnen kunnen volledig naar wens worden samengesteld. Kies de een bijpassende kleur, zoals aluminium kozijnen zwart, en maak eventueel gebruik van deuren en draai/kiepramen.

 

Voordelen

  • Toepasbaar als: zijwand & voorwand
  • Geschikt voor: Greenline, Profiline, Cube
  • Geïsoleerd glas van 8 mm of 24 mm dik

Offerte opvragen Afspraak maken

cube-lounge-aluminium-kozijnen-willemwierda
aluminium kozijnen

 

 

 

 

 

Aluminium kozijn(en) zijn glaspanelen die aluminium omlijst zijn. De keuze bestaat uit geïsoleerd glas van 8 mm dik of 24 mm dik. De kozijnen kunnen ook onderbroken worden door aluminium lijsten. Dankzij de aluminium kozijnen houdt u de kou buiten, maar kunt u toch genieten van het uitzicht op uw tuin en van maximaal lichtinval. Daarnaast heeft aluminium vele voordelen. Zo is het een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarnaast heeft aluminium een strakke en moderne uitstraling. Wel is aluminium duurder in de aanschaf.