Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

U bent welkom in onze showrooms!

Onze showrooms zijn bij voorkeur geopend op afspraak zodat wij uw project alle aandacht kunnen geven.
Wilt u een adviesgesprek met een persoonlijk verkoopadviseur, maak dan gemakkelijk online een afspraak.

Team Willem Wierda

Uw buitenleven specialist

Welkom bij Willem Wierda, kwaliteit voor in uw tuin!

Bent u op zoek naar een mooie veranda, comfortabele tuinkamer of luxe glazen schuifwanden? Kom dan naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of Joure. In onze ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod overkappingen, tuinkamers en carports van het merk Verasol. Met onze brede collectie vindt u altijd een passend model waarmee we graag uw dromen waar maken.

Maak uw dromen waar
Met een veranda of tuinkamer geniet u maximaal van het buitenleven. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar buiten zitten en dat tot ver in de herfst verlengen. Met de wanden gesloten en een comfortabele heater is de tuinkamer zelfs in de winter een heerlijke plek om te verblijven.

Meer leefruimte
Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail, die Verasol speciaal ontwikkeld heeft, is een tuinkamer ook prima geschikt voor een rolstoel- of een rollatorgebruiker. Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw overkapping wind- en waterdicht af te sluiten, het doorzicht blijft daarbij echter volledig behouden. Gecombineerd met een terrasverwarmer kunt u zelfs op echt koude dagen genieten van een tuinkamer.

Contact opnemen

Documentencentrum

Doe inspiratie op en profiteer van onze acties!

Actiefolder
Acties

Bekijk onze actiefolder!

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak en kom langs!

Verasol inspiratiemagazine
Erkend dealer

Gratis inspiratie magazine

Laat u (thuis) inspireren!

Reviews

Projecten en klantervaringen

Wij zijn trots op onze projecten en tevreden klanten. Daarom delen wij graag enkele projecten en reviews op onze website.