Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Langer genieten in uw tuin

Tuinkamer

Wanneer u een prachtige tuinkamer wilt kopen, zit u helemaal goed bij ons. Willem Wierda biedt namelijk een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen van het merk Verasol. Deze tuinkamers zijn beschikbaar in 9 aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen. Ook de tuinkamer is op maat verkrijgbaar. De Verasol tuinkamers zijn standaard uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, volledig afsluitbaar met cilinderslot. 

Offerte opvragen Afspraak maken

Voordelen

 • Keuze uit 12 standaard kleuren
 • Maatwerk mogelijk
 • Schuifdeuren inclusief slot
 • Puien voorzien van 24 mm iso-glas
 • Zijwanden te voorzien van draai-kiepwanden
tuinkamer

Een onderhoudsarme aluminium tuinkamer van topkwaliteit

Wanneer u ervoor kiest een Verasol tuinkamer te kopen, gaat u voor de combinatie van aluminium en glas. Een aluminium tuinkamer bestaat uit een onderhoudsarme, stevige constructie. De glasschuifwanden bieden u een wijds uitzicht over uw tuin. Daarbij zijn de glasschuifwanden van Verasol vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. De combinatie van aluminium en glas zorgt voor een prachtige, moderne tuinkamer

 

Wij helpen u graag in onze showroom

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de dealershowroom.

 

Let op: een tuinkamer met glazen schuifwanden is geen volledig geïsoleerde serre. Het leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Willem Wierda helpt u graag bij de exacte details van uw project.

Specificaties

  • Stap 1 Veranda Stap 2 Veranda met zijwanden Stap 3 Tuinkamer met schuifpui
  • Kenmerken Afbeeldingen Naam
   Helder X-structuur Polycarbonaat Helder X-structuur Polycarbonaat Helder Polycarbonaat
   Opaal X-Structuur Polycarbonaat Opaal X-Structuur Polycarbonaat Opaal Polycarbonaat
   Helder glas Helder glas Gelaagd veiligheidsglas
    
   Opaal gelaagd veiligheidsglas
  • Kleur Kleurnaam
   RAL 9016
   RAL 9001

   Brons structuurlak

   Antraciet structuurlak
   RAL 9001 structuurlak
   Zwart structuurlak
   Grijs structuurlak
   Bruin structuurlak

   Blauw structuurlak

   Silver structuurlak
   Rood structuurlak
   Groen structuurlak

 

Van veranda naar tuinkamer

Heeft u een veranda van Verasol en wilt u deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Creëer uw tuinkamer door glasschuifwanden of aluminium panelen te combineren met uw huidige veranda. Het stappenplan is als volgt:

 

 1. U heeft voor een Verasol veranda gekozen;
 2. U kiest uit aluminium panelen en glasschuifwanden;
 3. Willem Wierda meet bij u de glazen tuinkamer in;
 4. Het uitbreidingspakket van Verasol leveren we op de juiste maat en in de juiste kleur bij u af en installeren we indien gewenst bij u.

Zo geniet u nog langer van het buitenleven.

 

Kom langs en vergroot uw leefruimte

Een tuinkamer aan huis brengt grote voordelen met zich mee. Zo creëert u extra leefruimte en kunt u langer van het buitenleven genieten, ook bij slecht weer. Daarnaast vormt een tuinkamer aan huis een verlengstuk van uw woonkamer. Het grote voordeel hiervan is dat de warmte uit uw woning meer snel ontsnapt, waardoor u minder hoeft te stoken. Dit is zowel voordelig voor de portemonnee als voor het milieu. Toch liever extra leefruimte creëren op een andere plek in de tuin? Dan is een vrijstaande tuinkamer kopen ook mogelijk. Maak direct een afspraak in onze showroom en bespreek de opties met onze vakmensen.