• willemwierda-tuinkamer-slide1
  • willemwierda-tuinkamer-slide2
  • willemwierda-tuinkamer-slide3
  • willemwierda-tuinkamer-slide4
  • willemwierda-tuinkamer-slide5
  • willemwierda-tuinkamer-slide6

Tuinkamers

Aluminium tuinkamers

Glasschuifwanden

Aluminium tuinkamer Glasschuifwanden

Bij Willem Wierda vindt u verschillende oplossingen om te genieten van uw eigen tuinkamer. De tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda met perfect sluitende kozijnen van aluminium of glazen schuifwanden. U geniet gegarandeerd langer van het buitenleven. Het hele jaar door bent u tegen weer en wind beschermd.  

Tuinkamer aluminium en glas

Willem Wierda biedt u een breed aanbod tuinkamers in standaardmaten en ook maatwerk is mogelijk. U heeft de keuze uit een tuinkamer van aluminium en glas. Een aluminium tuinkamer bestaat uit een onderhoudsarme, stevige constructie. De variant met met glasschuifwanden biedt u een wijds uitzicht over uw tuin. De glasschuifwanden van Verasol zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Veranda naar tuinkamer

Heeft u een veranda van Verasol en wilt u deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Creëer uw tuinkamer door glasschuifwanden of aluminium panelen te combineren met uw huidige veranda. Het stappenplan is als volgt:

  1. U heeft voor een Verasol veranda gekozen;
  2. U kiest uit aluminium panelen of glasschuifwanden;
  3. Willem Wierda meet bij u de gehele tuinkamer in;
  4. Het uitbreidingspakket van Verasol leveren we op de juiste maat en in de juiste kleur bij u af en installeren we indien gewenst bij u;

Zo geniet u nog langer van het buitenleven.

Showroom

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de dealershowroom.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Het leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Willem Wierda helpt u graag bij de exacte details van uw project.