• willemwierda-tuinkamer-slide1
  • willemwierda-tuinkamer-slide2
  • willemwierda-tuinkamer-slide3
  • willemwierda-tuinkamer-slide4
  • willemwierda-tuinkamer-slide5
  • willemwierda-tuinkamer-slide6

Tuinkamer

Aluminium tuinkamers

Glasschuifwanden

Aluminium tuinkamer Glazen schuifwanden

Verasol® tuinkamer

Bij Willem Wierda vindt u verschillende oplossingen van Verasol® om op elk gewenst moment uw tuinkamer te gebruiken. Een Verasol® tuinkamer laat u het hele jaar van uw tuin genieten en bent u tegen weer en wind beschermd op de dagen dat het weer tegen zit. Kies ook voor een tuinkamer van Verasol®!

Van veranda naar tuinkamer

De Verasol® tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol® veranda met perfect sluitende kozijnen van aluminium of glazen schuifwanden. Met een tuinkamer geniet u gegarandeerd langer van het buitenleven.

Keuze uit glasschuifwanden of aluminium panelen

Bij een Verasol® tuinkamer heeft u keuze uit aluminium en glas. Willem Wierda biedt u een breed aanbod in standaardmaten, maatwerk is ook mogelijk. Een aluminium tuinkamer bestaat uit een onderhoudsarme, stevige constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden biedt u een wijds uitzicht over uw tuin. De glasschuifwanden van Verasol® zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Creëer uw eigen tuinkamer:

  1. U heeft voor een Verasol® veranda gekozen;
  2. U kiest uit aluminium panelen of glasschuifwanden;
  3. Willem Wierda meet bij u de gehele tuinkamer in;
  4. Het uitbreidingspakket van Verasol® leveren we op de juiste maat en in de juiste kleur bij u af en installeren we indien gewenst bij u;

Zo geniet u nog langer van het buitenleven met uw nieuwe Verasol® tuinkamer!

Showroom

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een Verasol® tuinkamer bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de dealershowroom.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Willem Wierda helpt u graag bij de exacte details van uw project.