Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Ontdek de mogelijkheden

Accessoires voor meer comfort

De veranda's en tuinkamers van Willem Wierda kunt u volledgi naar wens uitbreiden. Ze zijn te voorzien van verschillende opties voor nog meer comfort. Ontdek zelf met welke opties u uw veranda of tuinkamer nog verder kunt uitbreiden en kunt personifiëren, zodat u zelf de veranda van uw dromen creëert.

Offerte opvragen Afspraak maken

Voordelen

  • Verblijf langer onder je veranda of tuinkamer
  • Creëer een veranda volledig naar smaak
  • Zorg voor meer sfeer

Een unieke veranda creëren met behulp van accessoires

Bij Willem Wierda heeft u de mogelijkheid om de stijl van uw veranda volledig aan te passen naar uw eigen smaak en wensen. Denk bijvoorbeeld aan een waaierdak, booglateien, schoren, balustrades en de gootafwerking. Met al deze opties creëert u een unieke veranda, volledig in uw smaak. Verblijf langer onder uw veranda of in uw tuinkamer met bijvoorbeeld verandazonwering, zonnedoeken of een terrasheater. Of kies voor onze mooie LED-verlichting die zorgt voor extra sfeer. Geniet nog meer van het buitenleven met de aanvullende accessoires voor uw project. 

 

Opties voor uw veranda of tuinkamer

Wilt u meer weten over de vele opties voor uw veranda of tuinkamer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u meer informatie over alle mogelijkheden.

Accessoires

Ontdek alle opties en accessoires