Veranda Friesland

Veranda Friesland Assortiment
Willem Wierda is met Veranda Friesland uw specialist als Verasol® Selected Dealer. Bij Willem Wierda vindt u alle type buitenleven producten in het assortiment. Voor een Veranda in Friesland bent u bij Willem Wierda aan het juiste adres. Ook voor een terrasoverkapping, tuinkamer, carport of schutting biedt Willem Wierda u een verrassend aanbod en vele mogelijkheden.  

Bekijk hier onze veranda’s Neem contact met ons op

Veranda in Friesland
Een bezoek aan de royale showroom in Emmeloord is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Vanuit Friesland is de showroom aan de Ondernemersweg 7 voor een veranda zeer eenvoudig te bereiken. Bij Willem Wierda vindt u het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en voor Friesland.

Een veranda zorgt erg veel woonplezier. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd. U geniet volop van comfort en vrijheid.

Willem Wierda – Veranda Friesland
Bent u op zoek naar een aluminium veranda of tuinkamer in Friesland of omgeving? Kom dan naar Willem Wierda in Emmeloord. Willem Wierda biedt een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®.

Veranda en tuinkamer
In de buurt van Swifterbant vindt u naast veranda’s ook mooie tuinkamers bij Willem Wierda. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer. 

Verasol® Selected Dealer Veranda Friesland
Willem Wierda is al sinds 2001 een vertrouwde naam en daarnaast ook Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Kom langs in Emmeloord of bezoek de tweede showroom in Zwolle. U bent van harte welkom.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Friesland uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol® en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten