Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Tuinkamer aan huis

Tuinkamer aan huis

Bent u op zoek naar een aluminium tuinkamer aan huis? Voor de mooiste tuinkamers bent u bij Willem Wierda aan het juiste adres. Willem Wierda biedt een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol. Een bezoek aan de royale showrooms in Emmeloord, Zwolle of Joure is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. 

Een tuinkamer aan huis biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een tuinkamer is buiten genieten gegarandeerd.

Offerte opvragen Afspraak maken

Ga voor een prachtige tuinkamer aan huis

Bij Willem Wierda vindt u een uitgebreid aanbod mooie tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer.

Wij zijn een erkende buitenlevenexpert

Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium overkappingen, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse tuinkamers en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda aan huis minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw eigen tuinkamer aan huis te laten realiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Indien gewenst kunt u ook direct een offerte aanvragen bij ons om meer inzicht in de prijs van uw maatwerk tuinkamer te krijgen.


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of te Joure. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol.

 


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol producten