Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Showroom Tuinkamers

Showroom tuinkamers

Op zoek naar een ruime showroom met tuinkamers? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Willem Wierda in Emmeloord of Zwolle. Willem Wierda biedt een actueel aanbod tuinkamers van het merk Verasol. Een bezoek aan de royale showroom is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod aluminium tuinkamers van Friesland en Overijssel.

Verasol Selected Dealer
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol. Verasol en Willem Wierda zijn al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium tuinkamers in Europa, passend bij elk budget. Willem Wierda heeft drie type veranda's in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke woning en tuin biedt Verasol een geschikte veranda die uit te breiden is tot tuinkamer op maat.

Offerte opvragen Afspraak maken

Ontdek de voordelen van een tuinkamer
Een tuinkamer biedt er veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een tuinkamer is buiten genieten gegarandeerd. Kom langs in Emmeloord of Zwolle en ontdek een ruim aanbod tuinkamers in onze showroom. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom. Waar u, op uw gemak, de vele mogelijkheden kunt bekijken. Wij geven u vakkundig en vrijblijvend antwoorden op uw vragen en wensen.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Friesland uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of te Joure. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol.

 


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol producten