Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Moderne tuinkamer

Moderne tuinkamer

Bent u op zoek naar een mooie moderne tuinkamer? Breng dan eens een bezoek aan Willem Wierda in Joure. Willem Wierda biedt een actueel aanbod moderne tuinkamers, veranda’s, schuttingen en carports van het merk Verasol. Een bezoek aan de royale showrooms is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Daar vindt u ook het meest uitgebreide aanbod moderne veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. 

Offerte opvragen Afspraak maken

Zorgeloos genieten in uw moderne tuinkamer
Een moderne tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glaswanden bieden u de mogelijkheid om de moderne veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van uw moderne tuinkamer.

Uw Verasol Selected Dealer
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol garant voor onderhoudsarme, moderne veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget met vele opties en mogelijkheden. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom en ontvang persoonlijk en vrijblijvend advies.


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of te Joure. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol.

 


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol producten