Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Glazen schuifwanden op maat

Veranda met glazen schuifwanden

Wilt u een veranda met glazen schuifwanden op maat plaatsen? Bekijk dan de mogelijkheden met de glaswanden op maat van Willem Wierda in de showroom in Zwolle, Emmeloord of Joure. Willem Wierda heeft een groot aanbod glaswanden in verschillende prijsklassen. Een bezoek aan onze royale showroom is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten.

De voordelen van glazen schuifwanden op maat

Onze glaswanden zijn perfect voor overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen of poolhouses. Met glaswanden geniet u het hele jaar van het buitenleven. We adviseren u graag over alle mogelijkheden. De verschillende glaswanden zijn leverbaar in standaardkleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard ook in andere gewenste RAL-kleuren.

Offerte opvragen Afspraak maken

U heeft keuze uit allerlei soorten schuifwanden

Willem Wierda levert glazen schuifwanden voor veranda's op maat van de merken Verasol en Metalura. Deze hoogwaardige glaswanden bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden en creëeren een fantastische ruimte. Ontdek welke glaswand voor uw situatie het meest geschikt is:

Kom naar onze showroom

Wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan vrijblijvend een afspraak in een van onze showrooms en maak kennis met ons assortiment. In onze showrooms staan veel verschillende modellen opgesteld en ontdekt u de mogelijkheden betreft glazen schuifwanden op maat. Op alle producten van Verasol krijgt u bij Willem Wierda de ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie. Wij staan graag voor u klaar voor de realisatie van uw project. Wacht niet langer en verken de mogelijkheden!


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Zwolle uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of te Joure. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol.

 


Bent u op zoek naar kwaliteit in uw tuin? Willem Wierda staat voor:

  • Gratis Inmeting & Maatwerk.
  • Gekwalificeerd personeel.
  • Marktconforme prijzen.
  • Betrouwbare leveringen.
  • 5/10 Jaar Garantie.