Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Aluminium overkapping vrijstaand

Aluminium overkapping vrijstaand

Een prachtige aluminium overkapping die volledig vrijstaand in uw tuin staat, dat is een ware eyecatcher voor uw tuin. Om een dergelijke aanwinst te realiseren, schakelt u een specialist in. Willem Wierda biedt een actueel aanbod aluminium overkappingen van het merk Verasol in de showrooms in Zwolle, Emmeloord of JoureEen bezoek aan de royale showrooms is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. U vindt hier namelijk het meest uitgebreide aanbod aluminium overkappingen van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Waarom gaan voor een aluminium overkapping vrijstaand in uw tuin?

Een aluminium overkapping vrijstaand in uw tuin biedt erg veel comfort. U kunt al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar doorzetten, terwijl u beschermd bent tegen wind of regen. Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd.

Een Verasol overkapping is een aanrader

Wij zijn Selected Dealer van het bekende merk Verasol. Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium overkappingen in Europa. Willem Wierda heeft drie type veranda's in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke tuin biedt Verasol een geschikte vrijstaande aluminium overkapping. 

Offerte opvragen Afspraak maken

Uw Verasol Selected Dealer

Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium overkappingen, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected Dealer bieden wij diverse veranda’s passend bij elk budget aan. In de showroom staan een groot aantal modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een overkapping minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur. Op alle producten van Verasol geniet u bij ons van ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Kom bij ons langs

Maak uw droom waar met een prachtige vrijstaande aluminium overkapping. Bij Willem Wierda werken wij met een vast en enthousiast team van verkopers en monteurs en wij werken altijd volgens een vakkundige, persoonlijke en oprechte benadering. Uw wensen staan centraal bij het samenstellen en realiseren van uw droom. Vraag direct een offerte aan voor uw ideale overkapping!


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is uw specialist op het gebied van terrasoverkappingen en tuinkamers vrijstaand van het merk Verasol en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord, Zwolle of te Joure. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol.

 


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol producten