Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Glazen Schuifwanden

Aluminium Schuifpui

Wilt u ook met kouder weer kunnen genieten van uw overkapping? Met een glazen schuifpui schermt u uw overkapping eenvoudig af waardoor u minder afhankelijk bent van het weer! U houdt de warmte binnen en de koude buiten.

Met een schuifpui sluit u uw veranda of overkapping af, zonder dat u een opgesloten gevoel krijgt. Door de grote glaspanelen houdt u een vrij uitzicht op de tuin. Een overkapping met glazen schuifpui voelt ruimtelijk, laat veel licht door en beschermt u daarnaast tegen weersinvloeden als wind en regen. Ook heeft een aluminium schuifpui een isolerende werking. De warmte houdt u in de veranda vast, wat voor veel comfort zorgt. In de zomermaanden als de temperaturen oplopen, zet u de wanden heerlijk open voor een fris briesje.

 

Voordelen

  • Geschikt voor alle typen en merken overkappingen
  • Oersterk en onderhoudsvrij aluminimum
  • Soepel openen en sluiten
  • Inclusief inmeten en op maat gemaakt
  • Incl. 10 jaar garantie

Offerte opvragen Afspraak maken

Aluminium schuifpui

 

Wat is een glazen schuifpui?

Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, die bestaat uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium kozijn.

 

Veranda wordt Tuinkamer
Met een glazen schuifpui maakt u eenvoudig van uw veranda of overkapping een echte tuinkamer. Een glazen schuifpui en glazen schuifwand lijken erg veel op elkaar, maar het zijn twee type glazen schuifwanden. Het verschil? Het glas is bij een glazen schuifwand niet omringd door een aluminium kozijn en bij een glazen schuifpui is dat wel.