Veranda in Tollebeek

Veranda Tollebeek

Kiest u voor een aluminium veranda of tuinkamer in Tollebeek of omgeving? Willem Wierda is de specialist en biedt een verrassend aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. In de royale showrooms in Emmeloord en Zwolle vindt u volop inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Vanuit Tollebeek zijn de showrooms zeer eenvoudig te bereiken. U vindt daar gegarandeerd het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Waarom een veranda van Willem Wierda?
Een veranda biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een veranda geniet u gegarandeerd.

Veranda en tuinkamer
In de buurt van Tollebeek vindt u bij Willem Wierda ook mooie tuinkamers van Verasol®. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Door de uniek extreem lage onderrail is een tuinkamer ideaal in gebruik voor een rolstoel of een rollator.

Glasschuifwanden
Met de luxe glazen schuifwanden van Verasol® heeft u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Zo behoudt u het doorzicht volledig. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Tollebeek
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Tollebeek heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Een Verasol® tuinkamer of veranda bestaat alleen maar uit hoogwaardige materialen en heeft daardoor minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Bij Willem Wierda krijgt u op alle producten van Verasol® ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in Tollebeek en omgeving uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. Voor u een garantie op deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda nabij Tollebeek? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten