Veranda in Blokzijl

Veranda Blokzijl

Een kwalitatieve aluminium veranda of tuinkamer vindt u in Blokzijl of omgeving bij Willem Wierda. Willem Wierda biedt een actueel aanbod Verasol® aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports. Bezoek de royale showrooms en laat u inspireren. Vanuit Blokzijl zijn de showrooms in Emmeloord en Zwolle zeer eenvoudig te bereiken. Willem Wierda presenteert u het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Bekijk hier onze veranda’s Neem contact met ons op

Lang genieten met een veranda
Een veranda zorgt voor erg veel wooncomfort en met een veranda is buiten genieten gegarandeerd. Beschermd tegen slechte weersomstandigheden kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dit tot ver in het najaar doorzetten.

Van veranda naar tuinkamer
Bij Willem Wierda nabij Blokzijl vindt u naast veranda’s ook mooie tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met aluminium kozijnen of mooie glazen wanden. De uniek extreem lage rail maakt de tuinkamer ideaal bij gebruik van een rolstoel of een rollator.

Glasschuifwanden
Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Het doorzicht blijft volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u ook in de koudere maanden van een tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Blokzijl
Willem Wierda is Verasol® Selected Dealer. Het merk Verasol® staat al bijna 20 jaar garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Selected Dealer Blokzijl heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers van Verasol® passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Blokzijl uw specialist in veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. Een garantie dat u altijd verzekerd bent van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten