Veranda in Bant

Veranda Bant

Bent u op zoek naar een aluminium veranda of tuinkamer in Bant of omgeving? Kom dan naar Willem Wierda waar u een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol® vindt. Een bezoek aan de showroom in Emmeloord en Zwolle is absoluut de moeite waard en biedt u inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Vanuit Bant zijn de showrooms zeer eenvoudig te bereiken. Daar vindt u ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Gegarandeerd buiten genieten
Een veranda biedt volop wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen geniet u al vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar. Met een veranda van Verasol® is buiten genieten gegarandeerd.

Verasol® Tuinkamer
Bij Willem Wierda in de buurt van Bant vindt u naast veranda’s ook mooie tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. De uniek extreem lage rail maakt deze tuinkamer zeer geschikt voor een rolstoel of een rollator gebruiker. Met de luxe glazen schuifwanden kunt u de veranda wind- en waterdicht afsluiten. Zo blijft het doorzicht volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater of andere warmtebron geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer. 

Verasol® Selected Dealer Bant
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Bant heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Bant uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol® en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten