Tuinkamer in Tollebeek

Zoekt u een mooie aluminium tuinkamer in Tollebeek of omgeving? Willem Wierda vindt u naast een actueel aanbod aluminium tuinkamers ook veranda’s, schuttingen en carports van Verasol®. In de royale showrooms van Willem Wierda in Emmeloord en Zwolle vindt u inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. De showrooms zijn vanuit Tollebeek zeer eenvoudig te bereiken. Daar vindt u ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Bekijk hier onze tuinkamers Neem contact met ons op

Vier seizoenen genieten
Een tuinkamer biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een tuinkamer is buiten genieten jarenlang gegarandeerd.

Tuinkamer
In de buurt van Tollebeek vindt u mooie tuinkamers bij Willem Wierda. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor gebruikers van een rolstoel of een rollator.

Glasschuifwanden
Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater of een ander type warmtebron geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer. 

Verasol® Selected Dealer Tollebeek
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Tollebeek heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget met vele opties gepresenteerd. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda van Verasol® minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda 'Beste Deal Garantie', voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Tollebeek uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol® en bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten