Tuinkamer in Espel

Tuinkamer Espel

Een aluminium tuinkamer of een veranda in Espel of omgeving vindt u bij Willem Wierda in Emmeloord en Zwolle. Deze specialist in aluminium tuinkamers, veranda’s, schuttingen en carports biedt u altijd een actueel aanbod van het merk Verasol®. Vanuit Espel zijn de showrooms zeer eenvoudig te bereiken. Daar vindt u ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. Laat u verrassen en inspireren.

Tuinkamer voor wooncomfort
Een tuinkamer zorgt voor erg veel comfort en woonplezier. U zit aangenaam beschermd tegen wind of regen en geniet al van het vroege voorjaar tot in de winter van de tuin. Een tuinkamer is een verlengstuk van het interieur.

Aluminium Tuinkamer
In de buurt van Espel vindt u bij Willem Wierda de mooiste tuinkamers van het merk Verasol®. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of luxe glazen schuifwanden. De uniek extreem lage rail maakt een tuinkamer ook zeer geschikt bij een rolstoel of een rollator. Met keuze voor de luxe glazen schuifwanden heeft u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar wel volledig doorzicht te behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u ook in de herfst- en wintermaanden van de tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Espel
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Espel heeft Willem Wierda een uiteenlopend assortiment veranda’s en tuinkamers. Dankzij de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Espel uw specialist voor veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. U bent altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten