Tuinkamer in Ens

Tuinkamer Ens

Een aluminium tuinkamer of een veranda in Ens of omgeving vindt u bij Willem Wierda. Deze specialist in aluminium tuinkamers, veranda’s, schuttingen en carports van het merk Verasol® biedt een u altijd actueel aanbod. Vanuit Ens is de showroom aan de Ondernemersweg 7 zeer eenvoudig te bereiken. Laat u verrassen en inspireren in de showroom met het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Bekijk hier onze tuinkamers Neem contact met ons op

Tuinkamer voor wooncomfort
Een tuinkamer biedt erg veel comfort. U zit aangenaam beschermd tegen wind of regen en geniet al van het vroege voorjaar tot in de winter van de tuin. Een tuinkamer is een verlengstuk van het interieur en geeft veel woonplezier.

Aluminium Tuinkamer
Nabij Ens vindt u bij Willem Wierda de complete tuinkamers van het merk Verasol®. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of glas glazen schuifwanden. De uniek extreem lage rail maakt een tuinkamer ook zeer geschikt bij een rolstoel of een rollator. Met keuze voor de luxe glazen schuifwanden heeft u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar wel volledig doorzicht te behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u ook in de herfst- en wintermaanden van de tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Ens
Willem Wierda is Selected Dealer Ens van Verasol®. Al bijna 20 jaar staat dit merk garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Ens heeft Willem Wierda een uiteenlopend assortiment veranda’s en tuinkamers. De producten van Verasol® hebben dankzij de hoogwaardige materialen minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Bij Willem Wierda krijgt u alle producten van Verasol® ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is rondom Ens dé specialist voor veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. Zo bent u verzekerd van deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten