Terrasoverkapping in Espel

Terrasoverkapping Espel

Bij Willem Wierda nabij Espel vindt u altijd een passende terrasoverkapping. Willem Wierda presenteert u een veelzijdig aanbod aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®.

De showrooms in Emmeloord en Zwolle zijn vanuit Espel zeer eenvoudig te bereiken. Ontdek bij Willem Wierda het uitgebreide aanbod aluminium terrasoverkappingen en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. Kom langs en laat u inspireren.

Bekijk hier onze veranda’s Neem contact met ons op

Waarom een terrasoverkapping aan het huis?
Een terrasoverkapping biedt volop woonplezier. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Een terrasoverkapping uw garantie op buiten genieten.

Terrasoverkapping wordt tuinkamer
Bij Willem Wierda nabij Espel vindt u naast terrasoverkappingen ook mooie tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde terrasoverkapping met perfect sluitende kozijnen of luxe glaswanden. De uniek extreem lage rail in de tuinkamer zorgt voor probleemloos gebruik van een rolstoel of een rollator. Luxe glaswanden bieden u de mogelijkheid om de terrasoverkapping wind- en waterdicht af te sluiten, zonder dat het doorzicht naar uw tuin verloren gaat. Gecombineerd met een terrasheater geniet u ook in de herfst en winter van uw tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Espel
Willem Wierda is Selected Dealer Espel van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse terrasoverkappingen en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom vindt u diverse modellen opgesteld. De producten van Verasol® hebben minimaal onderhoud nodig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en heeft daardoor een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is nabij Espel de Verasol® specialist op het gebied van terrasoverkappingen en tuinkamers. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en van montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten