Terrasoverkapping in Blokzijl

Terrasoverkapping Blokzijl

Bij Willem Wierda nabij Blokzijl vindt u altijd een passende terrasoverkapping. Willem Wierda biedt u een veelzijdig aanbod aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®.

Vanuit Blokzijl zijn de showrooms in Emmeloord en Zwolle zeer eenvoudig te bereiken. Bij Willem Wierda vindt u het meest uitgebreide aanbod aluminium terrasoverkappingen en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. Kom langs en laat u inspireren.

Waarom een terrasoverkapping aan het huis?
Een terrasoverkapping biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een terrasoverkapping is buiten genieten gegarandeerd.

Terrasoverkapping wordt tuinkamer
Bij Willem Wierda nabij Blokzijl vindt u naast terrasoverkappingen ook kwalitatieve tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde terrasoverkapping met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de terrasoverkapping wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Blokzijl
Willem Wierda is Selected Dealer Blokzijl van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse terrasoverkappingen en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Een terrasoverkapping heeft minimaal onderhoud nodig dankzij hoogwaardige materialen heeft en daardoor een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Blokzijl uw specialist op het gebied van Verasol® terrasoverkappingen en tuinkamers. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en van montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten