• verasol-carport-1.1800x500x1
  • verasol-carport-2.1800x500x1
  • verasol-carport-3.1800x500x1
  • verasol-carport-5.1800x500x1
  • verasol-carport-6.1800x500x1

Carport gebogen

Carport vlak

  carport

Verasol carport

Met een carport van Verasol beschermt u het hele jaar uw auto. De carports van Verasol plaatst u aan het huis of los. Zo vergroot u uw leefruimte. Een carport beschermt in de lente- en zomermaanden uw auto tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden voorkomt u vallende bladeren en neerslag op uw wagen. Een carport biedt u de mogelijkheid om de garage voor andere zaken te gebruiken en uw auto staat toch droog en uit de zon.

Carport plaatsen

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig. De carport kunt u zelf installeren met het Verasol bouwpakket of u laat de experts van Willem Wierda de carport monteren.

Vlakke of gebogen dakconstructie

De carports van Verasol zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn leverbaar in diverse maatvoeringen in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Natuurlijk kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzetten, bijvoorbeeld als losse overkapping voor een terras of zwembad.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol carport of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.