Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
Vergroot de leefruimte

Carports

Met een carport van Verasol beschermt u het hele jaar uw auto. De carport aluminium plaatst u aan het huis maar het is ook mogelijk deze los te plaatsen. Zo vergroot u uw leefruimte. Een carport beschermt in de lente- en zomermaanden uw auto tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels en in de herfst- en wintermaanden voorkomt u vallende bladeren en neerslag op uw wagen. Een carport biedt u de mogelijkheid om de garage voor andere zaken te gebruiken en uw auto toch droog en uit de zon te laten staan.

Offerte opvragen Afspraak maken

Voordelen carport

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk
Carport

Gebogen

De gebogen carport kan vrijstaand worden geplaatst of tegen een bestaande bebouwing aan, bijvoorbeeld tegen uw huis of garage. Voor elke situatie is er een aluminium gebogen carport op maat!

Carport

Vlak

De vlakke carport kunt u als zelfbouwpakket bestellen of laten plaatsen door de ervaren vakmensen van Willem Wierda.

Carport plaatsen

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig. De experts van Willem Wierda monteren de carport voor u. Ook is het mogelijk om de carport als losse overkapping te plaatsen, bijvoorbeeld over uw terras of zwembad. 

Voordelen carport

Het hebben van een carport overkapping heeft vele voordelen. Zo is uw auto beter beschut tegen de verschillende weersomstandigheden en blijft deze beter beschermd tegen hagel, regen en vallende bladeren. Hierdoor blijft uw auto niet alleen langer schoon, maar blijft de kwaliteit ook beter behouden. Een ander voordeel is dat u met een carport aan huis nooit meer in de regen naar uw auto hoeft te lopen of hoeft uit te pakken. Daarnaast is een aluminin carport een stijlvolle toevoeging aan de aanblik van uw woning. 

 

Vlakke of gebogen dakconstructie

De carports van Verasol zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn leverbaar in diverse maatvoeringen in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Natuurlijk kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzetten, zoals bijvoorbeeld als losse overkapping voor een terras of zwembad.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol carport of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.

willemwierda-2023_campagne-2-01
Acties

Bekijk onze actiefolder!

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak en kom langs!

verasol-inspiratie-magazine
Erkend dealer

Gratis inspiratie magazine

Laat u (thuis) inspireren!