Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms

Verasol Cube

Transformeer uw leefomgeving naar een plek waar meer mogelijk is met een Highline Cube. Deze veranda onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. De extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm geven deze veranda of tuinkamer een robuuste en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt het kristalheldere glasdak (met een niet zichtbare dakhelling) voor een overvloed aan natuurlijk licht. De Cube heeft altijd een verstevigde goot die ervoor zorgt dat zelfs een overkapping van zeven meter breed op twee palen kan staan.

Pas uw Cube naar wens aan, door te kiezen voor wit structuurlak (RAL 9010) of antraciet structuurlak en maak hem compleet met diverse opties en accessoires. Liever het hele jaar door kunnen genieten van uw extra leefruimte? Met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden breidt u uw veranda in een mum van tijd uit tot een volledige Highline Cube tuinkamer.

 

Voordelen Verasol Cube

 • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
 • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Diverse opties & accessoires
 • Incl. 10 jaar garantie
 • Incl. inmeetservice en maatwerk

Offerte opvragen Afspraak maken

Verasol Cube

 

Kiest u voor de Highline Cube?

Dan komen wij het gemaakte ontwerp bij u op locatie inmeten. Zo kunnen we direct zien of we tijdens de montage nog ergens rekening mee moeten houden en wordt het product volledig naar wens en op maat geproduceerd. Onbezorgd genieten én geen onverwachte kosten achteraf.

In de voorwand kunnen schuifwanden of schuifpuien gezet worden. Voor het dichtmaken van de zijwanden kunt u ook kiezen uit verschillende opties zoals glaswanden, aluminium delen en omlijste aluminium kozijnen.

Neem contact met ons op

Wilt u een prachtige Highline Cube in uw tuin? Neem dan direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor de realisatie van uw prachtige veranda. Of maak een afspraak in onze showroom, bekijk de Highline Cube en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur.

Specificaties

Stel jouw Verasol Cube samen

  • Breedte: 4000 t/m 7000 mm*
   Diepte: 2000 t/m 4000 mm*
   Aantal staanders: 2 staanders

   *Op zoek naar een veranda met andere afmetingen? Vraag naar de mogelijkheden in de showroom.
  • Wit structuurlak (RAL 9010)
   Antraciet structuurlak
  • Dakbedekking

   Helder gelaagd glas
  • Mogelijkheden

   Geheel open
    

   Viervlaks kozijn aan de zijkant

   Zijkant met zesvlaks kozijn

   Tweevlaks kozijn
    

   Glasschuifwand aan de voorzijde

   Glasschuifwand voor en rechts

   Glasschuifwand en viervlaks kozijn

   Aluminium schuifpui en zesvlaks kozijn

Inspiratie