balkonbeglazing_banner_00

Balkonbeglazing

Willem Wierda is exclusief dealer van Metalura voor balkonbeglazing.

Aangenaam uit de wind op uw balkon genieten van uw uitzicht? Met balkonbeglazing sluit u de wind buiten en maakt u van uw balkon een comfortabele balkonkamer. Met een balkonkamer kunt u in elk seizoen gebruik maken van uw balkon. De op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht. Is het wat kouder, dan houdt u de beglazing dicht. Wilt u als het warm is ventileren? Dan zet u de glazen panelen gemakkelijk open.  

Willem Wierda is dealer van Metalura en biedt vier verschillende typen hoogwaardige balkonbeglazing. Met balkonbeglazing van Willem Wierda heeft u altijd een passende oplossing in uw situatie. Kies voor beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing, glazen windschermen of een complete tuinkamer op uw balkon. Met balkonbeglazing zit u in elk seizoen comfortabel uit de wind.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Glazen balustrade balkon

Glazen balustrade buiten is aanpasbaar en te monteren op de bestaande situatie, zodat de wind niet langer van invloed is.

Meer informatie

Verdiepingshoge beglazing

Maak met balkonbeglazing van uw balkon een lichte en ruimtelijke balkonkamer waar u het hele jaar aangenaam uit de wind zit.

Meer informatie

Tuinkamer op een balkon

Vergroot uw balkon met een lichte en comfortabele ruimte waar u in elk seizoen, kan genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Glazen windscherm balkon

Geniet van optimaal comfort en elegant design op maat met het glazen windscherm van Metalura voor op uw balkon.

Meer informatie