Veranda in Vollenhoven

Veranda Vollenhoven

Bent u op zoek naar een aluminium veranda of tuinkamer in Vollenhoven of omgeving? Willem Wierda in Emmeloord en Zwolle biedt een verrassend aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. Bezoek de royale showrooms en vindt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten. Vanuit Vollenhoven zijn de showrooms eenvoudig te bereiken. U vindt daar gegarandeerd het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten.

Waarom een veranda?
Een veranda biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd.

Veranda en tuinkamer
In de buurt van Vollenhoven vindt u naast veranda’s ook mooie tuinkamers bij Willem Wierda. Een Verasol® tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Door de uniek extreem lage onderrail is een tuinkamer ideaal in gebruik voor een rolstoel of een rollator.

Glazen schuifwanden
Met de luxe glazen schuifwanden van Verasol® heeft u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda 'Beste Deal Garantie', voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in Vollenhoven en omgeving uw specialist op het gebied van veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. Een garantie op deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda nabij Vollenhoven? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten