Veranda in Espel

Veranda Espel

Kwalitatieve aluminium veranda’s of tuinkamers van het merk Verasol® vindt u in Espel bij Willem Wierda. Kom langs en laat u inspireren in de uitgebreide showrooms. Willem Wierda biedt altijd een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports. Vanuit Espel zijn de showrooms in Emmeloord en Zwolle zeer eenvoudig te bereiken. Bij Willem Wierda vindt u het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. 

Lang genieten met een veranda
Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd. Beschermd tegen slechte weersomstandigheden kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dit tot ver in het najaar doorzetten. Ontdek zelf het wooncomfort van een veranda van Verasol®.

Veranda wordt tuinkamer
Bij Willem Wierda nabij Espel vindt u ook mooie tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met aluminium kozijnen of mooie glazen wanden. De uniek extreem lage rail maakt de tuinkamer ideaal bij gebruik van een rolstoel of een rollator.

Glasschuifwanden
Met de glasschuifwanden van Verasol® heeft u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten. U behoudt volledig doorzicht en u kunt aangenaam beschut van het buiten leven genieten. Een terrasheater brengt ook in de koudere maanden comfort in de tuinkamer.

Verasol® Selected Dealer Espel
Willem Wierda is Verasol® Selected Dealer. Verasol® staat al bijna 20 jaar garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Selected Dealer Espel heeft Willem Wierda diverse veranda’s en tuinkamers van Verasol® in het assortiment opgenomen, passend bij elk budget. In de showroom vindt u veel verschillende modellen. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda van Verasol® minimaal onderhoud nodig en een garantie voor een jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda nabij Espel is de specialist in veranda's en tuinkamers van het merk Verasol®. Dat is voor u een garantie dat u altijd deskundig advies krijgt en de montage wordt uitgevoerd door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda? 

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten