Tuinkamer in Blokzijl

Tuinkamer Blokzijl

Zoekt u een aluminium tuinkamer of een veranda in Blokzijl of omgeving? Willem Wierda biedt een actueel aanbod aluminium tuinkamers, veranda’s, schuttingen en carports van het Verasol®. Vanuit Blokzijl is de showroom aan de Ondernemersweg 7 zeer eenvoudig te bereiken. Daar vindt u ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s en tuinkamers van de gehele Flevopolder en ver daarbuiten. Laat u verrassen en inspireren.

Tuinkamer voor wooncomfort
Een tuinkamer of veranda biedt erg veel comfort en woonplezier. Beschermd tegen wind of regen kunt u van het vroege voorjaar tot in de winter te genieten van de tuin, als verlengstuk van het interieur. Buiten genieten is met een tuinkamer of veranda gegarandeerd.

Aluminium Tuinkamer
In de buurt van Blokzijl vindt u mooie tuinkamers bij Willem Wierda. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden u de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater geniet u zelfs in de winter van een tuinkamer aan uw huis. 

Verasol® Selected Dealer Blokzijl
Willem Wierda is Selected Dealer van het bekende merk Verasol®. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol® garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol® Selected Dealer Blokzijl heeft Willem Wierda een uiteenlopend assortiment veranda’s en tuinkamers. Dankzij de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Beste Deal Garantie
Op alle producten van Verasol® krijgt u bij Willem Wierda ‘Beste Deal Garantie’, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 


Wie is Willem Wierda?

Willem Wierda is in de omgeving van Blokzijl de Verasol® specialist in veranda's en tuinkamers. U bent altijd verzekerd van een deskundig advies en montage door ervaren vaklieden.


Uitgebreide showroomlocatie

Kom naar Willem Wierda te Emmeloord of te Zwolle. In de ruime en overzichtelijke showrooms vindt u een uniek aanbod veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen en carports van het merk Verasol®


Waarom Willem Wierda?

  • Verasol® Selected Dealer
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 10 jaar garantie op Verasol® producten