Enkel kwaliteitsproducten
Persoonlijk en passend advies
Eigen monteurs
Drie eigen showrooms
willemwierda-steelart-tuinkamer

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Willem Wierda is exclusief dealer van Steel-ART draai-/vouwsystemen. 

Met Steel-ART geeft u een overkapping of veranda een eigentijdse uitstraling. Geniet elke dag van het buitenleven met een glazen wandsysteem in smaakvol steellook design. Willem Wierda is dealer van de Steel-ART glazen wanden van Metalura. Maatwerk staat bij de Steel-ART centraal en dankzij het unieke draai-/schuifsysteem zijn de Steel-ART glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping.  

Steel-ART is gebaseerd op de stalen kozijnen uit de jaren 20 en 30 uit de vorige eeuw. Deze industriële stijl heeft de afgelopen jaren een comeback gemaakt en is niet meer weg te denken.

Offerte opvragen Afspraak maken

Kleuren

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Speciale poedercoating voor het steellook effect.

Glazen vouwwand

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Dankzij het draai-/vouwsysteem kunt u de wand volledig tegen de gevel openklappen.

Ontwerp

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Volledige vrijheid in de roedeverdeling.

Glas

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Gehard veiligheidsglas en altijd maatwerk.

Specificaties

Metalura heeft Steel-ART, een hoogwaardige steellook glazen wandsysteem, specifiek voor het buitenleven ontwikkeld. Dit unieke wandsysteem is gemaakt van hoogwaardig glas en duurzaam aluminium. De steellook kozijnen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Met Steel-ART geniet u in elk seizoen van het buitenleven.

Extra opties voor uw Steel-ART wand met draai-/vouwsysteem

Bij Steel-ART kozijnen met een draai-/vouwsysteem heeft u de mogelijkheid om zelf de verdeling van de roedes te bepalen. Kiest u voor een vierkante verdeling of heeft u juist liever een asymmetrische verdeling? De profielen en de roedeverdeling zijn ook beschikbaar in andere kleuren en af te stemmen op de stijl van uw woning. De steellook wanden met het draai-/vouwsysteem hebben een hangende constructie. De onderrail wordt volledig in de vloer weggewerkt en zorgt voor een onbeperkte doorgang. Als de dragende constructie niet sterk genoeg is in uw overkapping, biedt Willem Wierda met Steel-ART schuifwanden een oplossing. Deze glazen schuifwanden maken dan gebruik van een zwaardere onderrail. Steel-ART glazen schuifwanden hebben een vaste roedeverdeling.

Design

Uniek design in een moderne steellook.

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif- of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Steellook roedeverdeling in duurzaam aluminium.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.